Sunday, September 24, 2006

Cuccialista temeto: Fel! Tamadunk!

Otthon max a dalotok forr, de semmi mas. Talan semmi jo meccs nem volt meg az iden, ahol a ket szurkolotabor kenye kedve szerint osszeverhette volna egymast.
Itt ugyanigy latjak a helyzetet sokan, az angolok kozul. A magyarok ugyanakkor tuntetest is szerveztek a nagykovetseg ele.
De a kepekbol csak az jon le, hogy a csocselek tor-zuz, minden eszmei hatter nelkul, a partok elkulonitik magukat az esemenyektol, stb.
Meg hozatennem azt is, itt azt irjak, hogy az elmult het esemenyei egyertelmuen bizonyitjak, hogy a volt szocialista era orszagai meg nem erettek a demokraciara a komenyista diktatura altal erosen roncsolt politikai es tarsadalmi szerkezet miatt. A kormanyok gyengek, a szabad polgari ertekek kepviselesere pedig teljesen keptelenek.
Persze kritizalni mindig is konnyebb mint megoldast talalni es itt is ez a helyzet, az ujsagirok csak okoskodnak es semmi tanaccsal nem szolgalnak az olvasoi retegek szamara.

1 Comments:

At 9:58 AM, Anonymous Anonymous said...

Szia Zoltán!

Nézegetem-nézegetem hátha írsz valamit mostanság, de beléd is beléd forrt a szó.... holári hollári hó. Csak hogy legyen egy kis rím is benne.

Remélem nem nyírtátok ki egymást az Editkével és azért nem írtok:-)

Puszi

 

Post a Comment

<< Home