Friday, August 19, 2005

Fotok Oxfordbol, na


















Az elobb valamit felrenyomtam, vagy mi, ezert el kell kuldenem ujbol az egeszet, de ime:

2 Comments:

At 11:03 PM, Anonymous Anonymous said...

Szép jó reggelt!
Klasszak a képek! Itt megint angolos az időjárás:esik. A vátozatosság kedvéért árvizek is vannak. 20-án viszont frankón jó idő volt és a repülő bemutató nagyon jó volt és a tűzijáték isfrankón ott volt a toppon, még az a idétlen zene se tudta törpre tenni amit nyomattak alatta.

 
At 3:20 PM, Anonymous Anonymous said...

Halihó!
Elolvastam az összes irományodat, hát voltak már nem egyszerű pillanatok az ottléted alatt, ezt be kell látnom. Zoli blogjára is felnézek majd, amint befejezem ezt a commentet. Remélem a szakszavakat jól használom. Az, hogy idáig nem jelentkeztem, az a tönkremenő PC-nknek köszönhető, aztán a Jani sem kapkodta el a dolgot, ráadásul az új winyó is szar volt, aztán jött a balatoni 2 hét, szóval kicsit elhúzódott a dolog, de mondhatom mindvégig szorítottam nektek. Zoli legalább jó helyre került, nálad viszont nem teljesen értem, hogy mi lett a változtatás lehetőségével. Miki és a Hajni augusztus 19-én házasság kötelékébe léptek, Viki volt a Hajni tanúja, én meg a sofőr, dudáltam, mint egy állat. Hétvégén egy faszagányos házibulin voltunk, full luxus, medence, szuper kecó, az idő is kegyes volt, hagyta, hogy fürödjünk, meg sütögessünk. 2 hetet töltöttünk a Balcsin, a Belóéknál, meg A Janiéknál, hát 2 hét folyamatos piálásról szólt a történet, kb. 3 nap volt, amin strandolni lehetett, a többi bulizás, dvd-zés, csocsózás, úgyhogy elment kategória. Az Emőd és a Hali nagy valószínűség szerint elválnak, már 3 hete különélnek… Szeptemberben mikor jöttök haza, a jövőre nézvést valami elképzelés, visszamentek, vagy? Meló terén semmi nem változott a mi részünkről, éljük a szürke hétköznapokat, amiket próbálunk megszínesíteni.
Ha végeztetek Angliában, nincs kedvetek kijönni velem Spanyolországba, addig utánanézek hol, mit tudnánk dolgozni, aztán előtte elsajátítunk némi spanyolt. Na pusza! További kitartást, ha szükséges, amúgy meg buli az élet!
Zsolti.

 

Post a Comment

<< Home