Wednesday, August 24, 2005

Hello kedves rajongok!

Nem en rajongok, hanem ti vagytok azok. Na tegnap vegre kirangattuk a nocit a pokol(ian unalmas Marsh Baldon)bol es attelepitettuk Maidenheadbe. Most ott var bizonyos telefonhivasokra, mert azert szep remenyek elebe nezunk. Adtam neki egy mobilt, de azon a ket fo gomb forditva van, mintha a telefont balkezeseknek terveztek volna.




Kesz kalamajka ez az orszag. Azert akad neha egy ket jo auto, bar ezek a hulye angolok mar nem is tudjak ertekelni, hogy mi a jo. Tegnap egy vadi uj Bentley kupe mellett parkoltam es csak en neztem meg egyedul. (Aszittem egy ilyen Aston Martin, de nem, annal kicsit dragabb volt...)

A gyerekek kesz remalomszeruek az utobbi idoben, talan mert erzik a suli kezdest, vagy kezd az ido nagyon oszbe fordulni. Kulon kulon aranyosak, de egyutt - katasztrofa. esik az a hulye eso mar megint. Az idojaras is total keszen van itt.

Zsoltinak uzenem, hogy a mi tavolabbi celunk Spanyolorszag, mert ott azert sokkal jobb az ido, kellemesebb az era, kekebb a tenger, alacsonyabbak az arak. Ja, elotte egy kis spanyol tudast folszedunk, aztan mar nezhetunk is valami melot!
(De azert a bemasolt komment nagyon trukkos volt...!)

2 Comments:

At 2:47 AM, Blogger Ditte said...

Szia Zoty!

Mi van mi mindig egyszerre blogolunk? Kicsit panikolok, nem tudom mi lesz. Felek. Igazabol nem nagyon akarok haza menni. Hianyzol. Nincs kinek rinyalni. :))) Tok jol aludtam elso ejszaka, vegre nem volt az a siricsend, keveredve a leszalo ufok hangjaval. Mindjar irok e-mailt remelem meg a neten leszel es tudod majd olvasni. Legyszi delelott ne hivj, mert a Mark meg alszik. puszillak

 
At 1:37 PM, Blogger Ditte said...

Mi van Zoty? Jobban vagy mar?

 

Post a Comment

<< Home