Monday, November 21, 2005

A day in the life

Ez meg az elso heten irodott, a blogra szantam, hat ime:
"A vacsora: 4 kolbasz + egy kis zoldseg (bocsi, repa, karfiol, stb) + 3 valami, racsok, talan krumplibol.
A no asszongya: 'Megsoztam.' Aztan meg: 'Kell meg valami, talan egy kis paprika?' es nekilat keresni. En: 'Mustar van?' O:'Nincs. Itt nincs',de a csucs meg csak most jon:'Maguk mindenre paprikat raknak. Ugy szeretik, erosen. Gulyast, meg minden zsirosat...' Talan azt hiszi en is valami marhapasztor vagy ebbol a Budapest nevu, nagy alfoldi varosbol. Meg a politikusaink is. De azert vegul kapok mustart, szavatossag: 05/2002. A szinen egybol latszott, azert is neztem meg meddig lehetett az jo. Elfogadom es ki is dobom egybol. Masnap a huto felet kidobom a szemetbe. A masik fele magatol odasetalt..."
Visszaterve, hogy meg volt sozva: csak az a szar krumplis racs volt megsozva, a parolt zoldsegek nem...

De azert nem kell panikba esni, jol vagyok, egeszseges es vidam.
Tegnap megneztuk a Grimm testvereket - aki olvassa es meg nem tette eddig, ne is tegye tovabbra se! Nezzetek meg videon!

2 Comments:

At 9:39 PM, Anonymous Anonymous said...

Ez van srácok! Ami zsíros és egészégtelen azt kicsit meg kell paprikázni egy kis téglaporos ólmozott örleménnyel és az máris magyar (hungaricum). Persze a hozzá valókat mind lopni kell, mert attól lesz magyaros :o)ezt mind-mind egy szép lánynak kell elkövetni, mert a magyar nők világhírűek a szépségükről.

 
At 12:45 AM, Blogger Ditte said...

koszi

 

Post a Comment

<< Home