Monday, February 27, 2006

Das Hetvege

Na ez a hetvege jo terjedelmes volt, meg aztan sok minden is tortent, amit igazan erdemes megemliteni.
Kezdodott azzal, hogy szombatra valami fasza dugulas keletkezett a banyalak szennyviz foelvezetocsoveben, aminek hala a frissen lehuzott valami, ami lehetett akarmi is, azonnal megjelent lent a konyha mosogatojaban, de Zahd-nak koszonhetoen a mosogatogep is bekrepalt.
Az egesz dolog ugy vegzodott, hogy semmi vizes dolgot nem hasznalhattunk, mert nem volt ugye ahol elfollyon, de aztan szerencsere ejfel elott egy kicsivel megjelentek a dugulas elharitok es elharitottak a dugulast. En meg kozben szepen neztem a Bloff cimu filmet, aminek itt Snatch volt a cime...

Dittevel meg eznap kineztunk a Tate Modernbe, amely muzeum egy kivenhedt hoeromu atalakitasabol szuletett. Igen lenyugozo a hatalmas generator csarnok, es sok a festmeny meg szobor is, amire persze a legtobben azt mondanatok, hogy ilyeneket ti is tudtok festeni... De oszinten akkor mert is nem? Ha penz tuti van benne.
A muzeumhoz at kellet kelnunk egy piacon is, a Borough Marketen, amirol valahol fenykepek is vannak, majd egyszer foltesszuk oket ide is.
Itt aztan meg lehetett kostolni minden jot, lekvarokat (mindenfele marmalade hazilag keszitve), sajtokat(mint a malomkerekek, vagy a versenyauto gumik, nagy stocokban mindenfele), sutit, szalamit stb. Vettem ket chocolate brownie-t, ami jelenleg a kedvencem a magas eredeti csokolade tartalom miatt,de itt ez meg jobb volt mint a sima boltban: az egyik laza, konnyu, kellemesen kakaos, a masik tomeny csokolade - de belga! a legjobb!!!

Folytatjuk (most mennem kell)(valahova)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home