Sunday, February 05, 2006

Metro

Halliho.
A mai napot egy kis metrozassal toltottem, csak sajna a legrosszabb vonalakon, ami annyit jelent, hogy vegig az alagutban mentek a vonatok, ott meg aztan nem sokat lehet latni. Azer lett volna csak jo, mert kell a tapasztalat, mi hogy nez ki , marmint a vaganyok videke.
Szoval atmentem minden vizsgan, mostmar protekcios mester vagyok. Meg egy ket hivatalos akarmin kell atesnem es ket-harom heten belul kezdhetek dolgozni, teljes gozzel. Lesz insurancia szamom is, remelhetoleg, ami igen fontos az adozashoz.
A banya mar izgul. Lesz valami kiallitasa megint az idegesito babakkal es mackokkal, de abban meg segitek. Aztan majd szolok neki, meddig szandekozom maradni.
A gyermeke, szeme fenye mar szinte nem is lakik otthon, vidaman bekoltozott valami drogos keroba, vagy mibe, es ott tolti a napjait, sulit is valtott, cigi es zold fuggo lett. Egyszoval megkretenult.
Az apja csak annyit mondott nekem, hogy alig varja mar hogy a gyerek kijarja az iskolat, es akkor fel is ut, le is ut. Szedi a satorfajat, irany Mekka, aztan Egyiptom, meg meg ki tudja.

2 Comments:

At 1:07 AM, Anonymous Anonymous said...

Te a királyi család kölykeire vigyáztál eddig?
Ott is ugyanigy meghülyült valamelyik aztán irány a katona suli utánna meg mehet a gyarmatokra...
Gratulálok a sikeres vizsgáidhoz!

 
At 8:04 AM, Blogger Ditte said...

:))))))))))

 

Post a Comment

<< Home