Monday, February 06, 2006

Hetfo

Ragyogoan ocsmany az ido, mint a mesekben: hetfon. Mindenki kedvenc munkanapja - bar nekem altalaban ez a szabadnapom. Ezt senkinek sem kene latnia...
Ugyanakkor, amikor visszatertuk ide ket hete a legnagyobb erdekesseg az volt, hogy London kifejezetten tisztanak tunt Pesthez kepest. Egyebkent mert az is, csak ahol a prityko fekak, multikultik es a melos feher proli banda el van kosz nagyban.
Meg a banya keroiban. Ma ismet egy ujabb lakasba volt szives elfaradtatni, ahol valami focis csako lakik. A konyha plafonja (gipszkarton) ugy ahogy volt puff le mindenre beazas miatt.
Nem is ez ami undorito, hanem a szag. Doh. Az ablakok szinglik - olyan hogy hoszigeteles vagy duplauveg, mirol beszelunk?! Az uveg belso fala nedves, mintha raspricceltunk volna egy kis vizet. A koszt feltakaritva feltuntek a mindenutt megbuvo peneszfoltok - de ez nem a banya sara. Igenyes a lako es gyakran takarit:)
Szerintem az egesz lakast felengedi plafonig vizzel hetente egyszer, s ez egyben a mosas-mosogatas-takaritas (mer hogy mosogep sem volt a lakasban).
A legmorbidabb megis: a furdoszobaban meg ott volt nehany lako: ki emlekszik a kombucha gombakra? Hat valami hasonlo ult meg a peneszrengetegen. Bloe. Tulkepzett sportolok.
Egyebkent kosz jol vagyok, csak vannak erthetetlen dolgok, amik meghaladjak a felfogokepessegemet. mint ez is...

2 Comments:

At 1:14 AM, Anonymous Anonymous said...

Ez most a 7 szűk esztendő és a banya spontán szivat téged és a mese végén megcsókolod és tündibündi ninfomániás szuperbobázóvá változik és nem mocskot takarítottál, hanem a kincstárban drágaköveket söprögettél.
Tulajdonképpen egyáltalán nem is ezt akartam írni, de olyan jól szövödött a mesém, hogy inkább folytattam...
Itt a vége fuss el véle!

 
At 8:07 AM, Blogger Ditte said...

Elvis, vigyazz magadra

 

Post a Comment

<< Home